Wednesday, February 5, 2014

Rândurile contemporary furniture Partidului Democrat din Moldova se completează cu noi membri. Repre

SCINDARE ÎN PCRM // Comuniştii din Şoldăneşti părăsesc PCRM-ul şi aderă la Partidul Democrat | Moldova 24
Rândurile contemporary furniture Partidului Democrat din Moldova se completează cu noi membri. Reprezentanţii Partidului Comuniştilor din raionul Şoldăneşti au anunţat, astăzi, că pleacă din partidul PCRM şi din Fracţiunea PCRM din Consiliul Raional şi că aderă la PD.
“Am observat contemporary furniture de asemenea că PCRM acţionează în ultima vreme împotriva intereselor naţionale ale Republicii Moldova, încercând să blocheze cursul european dorit de majoritatea societăţii. Adeziunea noastră la PDM este motivată de viziunea social-democrată modernă a acestui partid, de eforturile constante făcute de PDM pentru protecţia socială a celor nevoiaşi şi pentru creşterea generală a nivelului de trai în republică. Susţinem de asemenea orientarea pro-europeană a PDM şi vedem în apropierea Moldovei de Europa o şansă importantă contemporary furniture pentru dezvoltarea ţării noastre”, se spune în declaraţie.
“Îi îndemnăm pe toţi membrii contemporary furniture PCRM să-şi facă propriile examene de conştiinţă şi să aibă curajul de a pleca dintr-un partid care vrea doar scandal şi haos în ţară şi care nu mai reprezintă interesele Republicii Moldova”.


No comments:

Post a Comment