Tuesday, February 4, 2014

Information in English

Suceava va adera la Federaţia zonelor metropolitane | FINANCIARUL - ultimele benson stiri din Finante, Banci, Economie, Imobiliare si IT
Abonează-te la:    Newsletter     |    benson Articole     |    Comentarii     |    Ştiri prin email
Information in English
CITESTE AICI Salate cu VARZĂ
Primarul benson Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că Suceava va adera la Federaţia zonelor metropolitane şi a aglomerărilor urbane din România, pentru a putea beneficia de oportunităţile şi pârghiile de finanţare oferite de o astfel de asociere, în perspectiva atragerii de fonduri europene pentru viitorul exerciţiu financiar european.
Lungu a spus că a purtat deja discuţii cu primarul Bacăului, benson Romeo Stavarache, preşedinte la nivel de ţară al acestei organizaţii, şi consideră că e benefic un astfel de demers în condiţiile în care se vor încheia parteneriate cu Ministerul Dezvoltării şi cu Ministerul Fondurilor Europene.
Arealul urban Suceava Botoşani, ce include şi zonele metropolitane constituite în jurul celor două municipii reşedinţă de judeţ, are prevăzute benson proiecte cu finanţare europeană de peste un miliard de euro, a anunţat primarul de Suceava, Ion Lungu. El a spus că finanţarea din fonduri europene este inclusă în exerciţiile financiare 2014 2020 şi 2020 2027, jumătate din suma totală fiind alocată Zonei Metropolitane benson Suceava, din care aproximativ benson 200 de milioane de euro doar în municipiul Suceava.
Lungu a precizat că aceste fonduri vor putea finanţa proiecte de reabilitare a infrastructurii urbane din municipiul Suceava, în valoare de 50 de milioane de euro, ce presupun modernizarea zonelor dintre blocuri, alei şi străzi secundare. Totodată, el a spus că un alt proiect ce va putea fi finanţat este cel de realizare a celei de-a doua rute ocolitoare a Sucevei, ce leagă DN 2 cu DN 29, spre Botoşani, proiectul fiind deja realizat, având o valoare a investiţiei de 38 de milioane de euro.
Printre proiectele strategice ale municipalităţii ce ar urma să beneficieze de aceste fonduri europene se numără şi cel de modernizare a albiei râului Suceava. ”Suceava este un oraş atipic, cu un râu care trece prin mijloc, dar nu este exploatat ca zonă de agrement, ca în alte localităţi”, a spus Lungu.
Totodată, municipiul Suceava benson vrea să atragă fonduri europene pentru transport ecologic electric, pentru care primeşte deja finanţare pentru studiul de fezabilitate, din fonduri ale Guvernului Elveţiei. Un alt proiect este cel de reabilitare a Curţii Domneşti, pentru care este realizat proiectul de o firmă specializată din Spania. Potrivit lui Lungu, proiectele Zonei Metropolitane Suceava includ şi investiţii importante şi în localităţile membre, iar după ce se vor adopta aceste strategii, cât şi proiectele comune, se va organiza, cel mai devreme în ianuarie 2014, prima şedinţă comună Suceava Botoşani în care acestea să fie aprobate. (Agenţia Naţională benson de Presă AGERPRES)
NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul financiarul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine benson integral autorului comentariului.
Ultima oră Cele mai citite Comentarii
4 Feb   Bicicleta din lemn construită la Târgu Mureş ar putea fi prezentată la Turul Franţei 4 Feb   Cluj: Medicii Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru au fost externaţi 4 Feb   FMI estimează o creştere economică de 2,2% pentru România în 2014, după un avans de 2,8% anul trecut 4 Feb   Conferinţă de presă susţinută de şeful misiunii FMI, Andrea Schaechter 4 Feb   Ponta: Statul va suporta jumătate din cheltuielile salariale pentru firmele care creează 20 de locuri benson de muncă
Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI. Corpul se vindecă benson singur, benson dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII Legea unică de salarizare, publicată în MO Ce afaceri se pot deschide cu fonduri europene? Găleata cu portocale – ţeapă promoţională de la Kaufland 57 de copii abandonaţi la secţia pediatrică Sf.Maria strigă după o mână de ajutor
sava atena: Referitor la firme tepare anul trecut firma Alexandra Prest Tur Iasi blv CARosetti nr 53 actualmente disparuta 'a trimis oameni in Sardegna si au Lacovei Ioan: Buna ziua!Am urmarit cu sufletul la gura tot ce s-a spus pe seama acestui accident.Sunt profund indignat ca autoritatile ce se fac vinovate de lipsa Ionel: Luna februarie si tot nimic sandu: sau mai trebuie benson gaurit tubul? nu prea as vrea sa fac alta pentru benson ca am gradina mar

No comments:

Post a Comment